Herroepingsvoorwaarden

Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling (m.u.v. gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Houdt u er rekening mee dat het retour zenden van het product naar ons voor eigen rekening is. Hierbij adviseren wij u dit met track en trace te versturen. Op deze manier kunt u altijd aantonen dat u iets retour gezonden hebt, mocht dit onverhoopt verdwijnen bij de post. Als u dit niet doet en uw retourzending komt niet bij ons aan, dan kunnen wij het helaas niet afhandelen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen en onderstaand formulier (Download- formulier voor herroeping) versturen naar www.zusjebloem.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen

 

De meeste producten in deze webshop worden veelal op maat gemaakt en zijn gepersonaliseerd en uniek. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op deze producten en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. De verkoop is hiermee na een succesvolle betaling definitief.

Formulier voor herroeping

 

Download hier het formulier voor herroeping als u de overeenkomst wilt herroepen.
Download - Formulier voor herroeping